Ackumulatortankar

Ackumulatortankar

 

Ackumulatortankar i våran egen BTA serie är avsedda för ackumulering av värme från olika värmekällor såsom från en flispanna, pelletspanna. vedpanna, solvärme eller exempelvis industriella installationer där man behöver samla energi för att förbruka den senare såsom till exempelvis ett växthus. En ackumulatortank uppfyller ett flertal viktiga aspekter:

– Ökar säkerheten och livslängden på en fastbränslepanna såsom pelletspanna, vedpanna eller flispanna då den fungerar som en volymtank.
– Central punkt för olika energiförbrukare likväl som energitillförsel.
– Fungerar även som en grovrengörare på partiklar som faller till botten av tanken.
– Kombinerar flera olika värmekällor (ex pelletsvärme och solvärme i kombination).

Våra ackumulatortankar är av absolut högsta kvalité samtidigt som priset är konkurrensmässigt. Detta samtidigt som våra tankar är isolerade med 90 mm av högisolerande material vilket vår energiklass påvisar:

Klass B upp till 500 liter.

Klass C upp till 2000 liter.

 

Ackumulatortankarna finns i 3 och 6 bars utförande, med eller utan tappvattenslingor eller beredare och finns i storleken upp till 5000 liter med våran std ABS plast som en snygg och tålig utsida.

 

Vi tillverkar även specialtankar på upp till 10 000 liter med eller utan isolering för inne eller utomhusbruk, För vissa specialprojekt kan vi också tillgodose tankar i rostfritt, med eller utan slingor eller beredare. Kyltankar eller speciella tankar med skyddande beläggning på både in och utsidan. Kom med era förfrågningar så kollar vi förutsättningslöst på varje projekt.