BioTherm Heat

Vår kunskap bygger på mer än 40 års erfarenhet. Genom att lyssna på våra kunder och återföra det till utveckling och produktion, ligger vi alltid i framkant på marknaden med nya innovativa lösningar.
Vi är med och driver bioenergiutvecklingen framåt över hela Europa.

Vårt företag

Biotherm Heat ägs av bröderna Mikael och Magnus Jansson.

 

Mikael och Magnus Jansson är två bröder med bioenergi i blodet. Så länge de kan minnas har de hållit på med utveckling och försäljning av bioenergisystem i olika former och inom branschen har de varit aktiva från slutet av 80-talet och till slut köpte de företaget av sin far år 2000. Bolaget har sedan dessa varit i olika utvecklingsfaser där man bland annat ägts av ett fondbolag där man hade en extrem tillväxt under ett antal år. Genom olika ägarstrukturer så äger Mikael och Magnus idag bolaget själva. Bröderna beskrivs som extremt sammansvetsade och drivna av sitt stora intresse – Bioenergi.

Spetskompetens

Biotherm Heat har under åren utvecklat ett gott samarbete med universitet och organisationer. Detta hjälper oss att utveckla nya och effektiva energilösningar. Många av de produkter vi tagit fram har satt nya standarder på energimarknaden.

Affärsidé

Vår affärsidé är att utifrån kundens behov konstruera, leverera och optimera kostnadseffektiva energilösningar baserade på ett utpräglat miljömedvetet tänkande. Varje projekt och installation är unik oavsett om det gäller privatkunder eller stora industrier.