Välkommen till PelleTech. Pannan för både flis och pellets och ved!

Vårt senaste tillskott i sortimentet är PelleTech. Biotherm Heat AB har Generalagenturen i Skandinavien för denna kvalitetspanna som håller vad den lovar. PelleTech är en extremt högkvalitativ panna med en utomordentlig hög driftsäkerhet. Pannorna finns från 20 kW upp till 4,5 MW och kommer helt färdig från fabrik. PelleTech tar flis- och pelletseldning till en helt ny nivå som vi kanske inte är vana vid, men som du kommer att bli varse om!

PelleTech Multiauto

PelleTech Multiauto är en helautomatisk flis- och pelletspanna i effektområdet 20 till 200 kW med väldigt hög kvalitet och verkningsgrad. Pannan är väldigt kompakt och färdigmonterad från fabrik vilket underlättar en enkel och snabb installation.
Läs mer

PelleTech IDRO

PelleTech IDRO är en helautomatisk industripanna för flis och pellets och finns från 150 kW upp till 1,2 MW. Pannan är en helautomatisk industripanna med bland annat rörligt trapproster, automatisk askurmatning, rengöring mm, Pannan är kompakt med hög kvalitet och väldigt effektiv.

 

Läs mer

PelleTech AERO

PelleTech AERO helautomatiska varmluftspannor mellan 60 kW och upp till 2 MW är en panna som skiljer sig från det typiska utbudet i Skandinavien då pannan är helautomatisk inkl automatisk askurmatning som dock kan skalas av om man vill ha en enklare funktion.

 

Läs mer

Flisbrännare PelleTech BU

PelleTech BU brännare är en separat stokerbrännare med rörligt trapproster som främst används som utbytesbrännare i befintliga system.

 

Läs mer