Industriprodukter

Biotherm Heat har det bredaste sortimentet av bioenergiprodukter och är generalagent för PelleTech i Skandinavien. Med en mängd varianter i både utförande och investeringsstorlek kan vi erbjuda precis det man efterfrågar som kund. Ni ska känna en trygghet i att prata med oss, vi ger er en trygghet i våra produkter som vi och våra befintliga kunder vet fungerar utmärkt.

Våra kunder är vårt främsta facit på ett lyckat koncept.

PelleTech VÄRMESYSTEM

Vårt senaste tillskott i sortimentet är PelleTech flispannor och pelletspannor samt varmluftpannor i effekterna 20 kW upp till 4,5 MW. Biotherm Heat AB har Generalagenturen för PelleTech i Skandinavien. Det är en panna med väldigt hög kvalitét – det absoluta toppskiktet i kvalitet och funktion vad det gäller premiumprodukter i branschen. PelleTech är en extremt högkvalitativ panna med en utomordentlig hög driftsäkerhet.

 

Läs mer

VÄRMECENTRALER

Vi har en lång erfarenhet av att bygga panncentraler. Alla värmecentraler som Biotherm Heat tillverkar och monterar kan skräddarsys för kundens specifika behov. Alla våra värmecentraler är CE märkta, besiktade och godkända – och framförallt – driftsäkra.

 

Läs mer

Pannor

Vårt pannsortiment sträcker sig ifrån små biopannor på 20 kW upp till stora biopannor på 20 MW. Pannorna är modifierade och anpassade efter Biotherm Heat AB:s energikoncept.

 

Läs mer

Förråd

Att stå utan bränsle när man som mest behöver den är en situation som ingen vill hamna i, därför erbjuder vi flexibla förrådslösningar. Med kundens unika situation i fokus skapar vi storförrådslösningar som garanterar lång och hållbar drift.

 

Läs mer

Brännare

Biotherm Heat AB har ett brett urval av olika bioenergibrännare för olika ändamål från pellets till mer svåreldade bränslen som bland annat hästgödsel. Synonymt med alla våra brännare är effektivitet, hållbarhet och kvalité.

 

Läs mer

Biotherm hästgödselbrännare

Biotherm brännare är ett resultat av ett mångårigt forsknings- och utvecklingsprojekt och har, som så många andra av våra produkter, satt sin prägel på energimarknaden. Brännaren kan elda svåra bränslen som hästspillning, extremt fuktig flis (med en fukthalt på upp till 61%), slaktavfall med mera. Med andra ord är den en multibrännare i ordets rätta bemärkelse.

 

Läs mer