Gård & fastigheter

Vi har det bredaste sortimentet av bioenergiprodukter. Med en mängd varianter i både utförande och investeringsstorlek kan vi erbjuda precis det man efterfrågar som kund.

Vi vill att ni ska känna en trygghet i att prata med oss, med över 40 års erfarenhet kan vi ge er en trygghet i våra produkter som vi och våra befintliga kunder vet fungerar utmärkt. Våra kunder är vårt främsta facit på ett lyckat koncept.

Nedan finner ni information och installationsexempel på våra olika produkter, välkommen med era förfrågningar.

Biotherm

Biotherm är ett resultat av ett mångårigt forsknings- och utvecklingsprojekt och har, som så många andra av våra produkter, satt sin prägel på energimarknaden. Brännaren kan elda svåra bränslen som hästspillning, extremt fuktig flis (med en fukthalt på upp till 61%), slaktavfall med mera. Med andra ord är den en multibrännare i ordets rätta bemärkelse.

 

Läs mer

HERZ Värmesystem

Vårt senaste tillskott i sortimentet är HERZ från Österrike. Biotherm Heat har distributionsrätten i Skandinavien för denna kvalitetspanna som håller vad den lovar. HERZ är en extremt högkvalitativ panna med en utomordentlig hög driftsäkerhet.

 

Läs mer

Brännare

Biotherm Heat har ett brett urval av olika bioenergibrännare för olika ändamål från pellets till mer svåreldade bränslen som bland annat hästgödsel. Synonymt med alla våra brännare är effektivitet, hållbarhet och kvalité.

 

Läs mer

Pannor

Vårt pannsortiment sträcker sig ifrån små biopannor på 20 kW upp till stora biopannor på 20 MW. Pannorna är modifierade och anpassade efter Biotherm Heats energikoncept.

 

Läs mer

Värmecentraler

Vi har en lång erfarenhet av att bygga panncentraler. Alla pannrum som Biotherm Heat tillverkar och monterar kan skräddarsys för kundens specifika behov. Man kan även välja att enbart få värmecentralen levererat och pannan, brännaren m m levererat separat för att själv montera in utrustningen.

 

Läs mer

Föråd

Att stå utan bränsle när man som mest behöver den är en situation som ingen vill hamna i, därför erbjuder vi flexibla förrådslösningar. Med kundens unika situation i fokus skapar vi storförrådslösningar som garanterar lång och hållbar drift.

 

Läs mer