Värmecentraler

Vi har en lång erfarenhet av att bygga panncentraler. Alla pannrum som vi tillverkaroch monterar kan skräddarsys för kundensspecifika behov. Man kan även välja att enbart få pannrummet levererat och pannan, brännaren m m levererat separat för att själv montera in utrustningen. Vid en komplett leverera anläggning ingår såväl dokumentering med bl a CE märkning av pannrummet som den allmänna projekteringen med ritningar, kompletta drift och skötselanvisningar. Vi erbjuder även utbildning på plats till våra kunder för att ge den trygghet som man som kund vill ha.

Biotherm Heat – den kompletta anläggningsleverantören.

Vi på Biotherm Heat är heltäckande i våra leveranser av värmeanläggningar. Det betyder att vi levererar allt som hör till anläggningen. Vi garanterar att alla komponenter såsom skorstenar, kulvert, panna, brännare och brandskydd inte bara håller marknadens absoluta toppklass kvalitetsmässigt, utan att de också tillsammans levererar en bekymmersfri och optimerad värmeanläggning.

Pannrum

Vi har en lång erfarenhet av att bygga anpassade lösningar i befintliga eller nybyggda pannrum. Alla pannrum som Biotherm Heat designar, tillverkar och monterar är skräddarsydda.

 

Läs mer

PHC

PHC – Prefabricated Heat Central – är ett nytänkande koncept för pellets eller flis, där varje standardiserad värmecentral byggs, driftsätts, intrimmas och besiktas innan leverans på vår verkstad.

 

Läs mer

Biobox ALL INclusive

Biobox ALL INclusive – är precis som det låter, allt i ett. Värmecentralen levereras med ett integrerat förråd på mellan 17-30 m3 beroende på modell

 

Läs mer