Välkommen till HERZ. Pannan för både flis och pellets!
Vårt senaste tillskott i sortimentet är HERZ från Österrike. Biotherm Heat AB har distributionsrätten i Skandinavien för denna kvalitetspanna som håller vad den lovar. HERZ är en extremt högkvalitativ panna med en utomordentlig hög driftsäkerhet. Pannorna finns från 20 kW upp till 1,5 MW och kommer helt färdig från fabrik. HERZ tar flis- och pelletseldning till en helt ny nivå som vi kanske inte är vana vid, men som du kommer att bli varse om!

HERZ FIREMATIC

HERZ Firematic är en helautomatisk flis- och pelletspanna i effektområdet 20 till 500 kW med väldigt hög kvalitet och verkningsgrad. Pannan är väldigt kompakt och färdigmonterad från fabrik vilket underlättar en enkel och snabb installation.

 

Läs mer

HERZ BIOFIRE

HERZ BioFire är en Österrikisk helautomatisk industripanna för flis och pellets och finns från 500 kW upp till 1,5 MW. Pannan är en helautomatisk industripanna med bland annat rörligt roster, automatisk askurmatning, rengöring mm, Pannan är kompakt med hög kvalitet och väldigt effektiv.

 

Läs mer

HERZ fastighetspannor

Herz fastighetspannor mellan 500 kW och upp till 20 MW är de största systemen vi erbjuder. Varje projekt utvärderas separat för att utröna vilket system som ska erbjudas.

 

Läs mer

Produkter till Gård & Fastighet:

HERZ Firestar

HERZ Firestar är en vedpanna med en speciell förbränningsteknik och automatisk rengöring av konvektionstuberna. Effektivare och bekvämare har vedeldning aldrig varit!

 

Läs mer

Herz Pelletstar

HERZ Pelletstar är en kompakt, högkvalitativ och helautomatisk pelletspanna från Österrikiska HERZ.

 

Läs mer

HERZ Pelletstar CONDENSATION

HERZ Pelletstar CONDENSATION är en kompakt, högkvalitativ och helautomatisk pelletspanna från Österrikiska HERZ med en verkningsgrad på 106%!

 

Läs mer

Herz pelletfire-20-40-T-Control

HERZ Pelletstar är en kompakt, högkvalitativ och helautomatisk pelletspanna från Österrikiska HERZ.

 

Läs mer

HERZ FIREMATIC

HERZ Firematic är en högeffektiv storsäljare i effektområdet från 20 kW till 500 kW.

 

Läs mer