Förråd

Stora förråd för stora behov!
Att stå utan bränsle när man som mest behöver den är en situation som ingen vill hamna i, därför

erbjuder vi flexibla förrådslösningar ända upp till 500 m3. Med kundens unika situation i fokus

skapar vi storförrådslösningar som garanterar lång drift mellan påfyllningarna.

 

Biotherm S.M.S

S.M.S är det optimala förvaringsutrymmet och hanteringen av biobränsle i större skala, speciellt framtaget för storförbrukare av energi som till exempel närvärmeverk, industri och större fastigheter.

 

Läs mer

Biotherm skrapförråd

Skrapförråd är helt kundanpassade för att passa alla installationer och krav. Förrådet levereras i delar och monteras ihop på plats. Installationen bör göras i samband med gjutningen. Skrapornas antal och längd kan variera.

 

Läs mer

Biotherm S-serie

S-serien är ett smart modul förråd som drivs med hydrauliska skrapor. Förråden är byggt med tanke på att det ska kunna arbeta i miljöer som kräver högre lastförmåga. S8 som mäter 3 x 2,4 meter levereras med eller utan väggar. S8 har en skrapa medans S16 har 2 st skrapor och en storlek på 6 x 2,4 meter.

 

Läs mer

HERZ FJÄDERFÖRRÅD

HERZ fjäderförråd finns i ett antal olika utföranden beroende på material samt vilken effekt den ska mata. Lasthöjden på upp till 6 meter borgar för stora volymer och långa drifttider innan påfyllning behövs.

 

Läs mer

HERZ SKRAPFÖRRÅD

HERZ har en lång erfarenhet att bygga värmesystem som håller, så även det viktiga transportsystemet som givetvis måste hålla samma höga kvalitet som HERZ övriga sortiment.

 

Läs mer