Välkommen till HERZ. Pannan för både flis och pellets!
Vårt senaste tillskott i sortimentet är HERZ från Österrike. Biotherm Heat har distributionsrätten i Skandinavien för denna kvalitetspanna som håller vad den lovar. HERZ är en extremt högkvalitativ panna med en utomordentlig hög driftsäkerhet. Pannorna finns från 15 kW upp till 1,5 MW och kommer helt färdig från fabrik. HERZ tar flis- och pelletseldning till en helt ny nivå som vi kanske inte är vana vid, men som du kommer att bli varse om!

HERZ FIRESTAR

HERZ vedpannor erbjuder det bästa på marknaden, det mest komfortabla med den bästa verkningsgraden. En HERZ vedpanna erbjuder en verkningsgrad på över 93%! Pannorna levereras med en helautomatisk rengöring av rökkanalerna, effektiv förbränning med lambdasond, inbyggd rökgasfläkt och asklåda. Det här är vedeldning då den är som roligast. HERZ – värme på riktigt!

Läs mer

HERZ PELLETFIRE

När man ska välja panna så är det många faktorer som spelar in. Kan man inte bestämma sig för om man ska elda med ved eller pellets, varför inte välja båda? HERZ pelletfire kan lösa allt. Elda med ved när du kan och komplettera med pellets när du behöver. Självklart är det HERZ helautomatiska system även här. Automatisk rengörning av rökkanaler och brännare. Vill man börja med enbart vedpannedelen och komplettera med pelletsdelen senare går det bra det också. HERZ – Värme på riktigt!

Läs mer

HERZ PELLETSTAR

HERZ Pelletstar är en helautomatisk pelletspanna i en klass för sig. Eltändning, inbyggd rökgasfläkt, O2 styrning, automatisk och tyst automatisk rengörning av hela pannan allt ifrån rökkanaler till brännare med tipproster och separata asklådor.

Verkningsgraden är upp till hela 95% vilket gör pannan mycket effektiv. Pannan kommer  färdig från fabrik med monterad touchpanel-styrning som dessutom är kontrollkörd före leverans! HERZ – Värme på riktigt!

Läs mer

HERZ FIREMATIC

HERZ Firematic är en helautomatisk flis- och pelletspanna i en klass för sig. Eltändning, inbyggd rökgasfläkt, O2 styrning, helkeramisk eldstad, automatisk och tyst automatisk rengörning av hela pannan allt ifrån rökkanaler, brännare till automatisk askurmatning till separat asklåda.

Verkningsgraden är upp till hela 96% vilket gör pannan mycket effektiv. Pannan kommer färdig från fabrik med monterad touchpanel-styrning som dessutom är kontrollkörd före leverans! HERZ – Värme på riktigt!

Läs mer